Moros a la costa - David Gomariz Tocino

Desde las aventuras de Kika Superbruja hasta los mundos de Stephenie Meyer.

Moderadores: Ginebra, Felicity

Avatar de Usuario
Mireia
No puedo vivir sin este foro
Mensajes: 545
Registrado: 02 Dic 2006 00:16
Ubicación: ...y se hizo la luz

Moros a la costa - David Gomariz Tocino

Mensaje por Mireia » 06 May 2010 22:16

Imagen

Moros a la costa
Autor: David Gomariz Tocino
EAN: 9788497914819
Editorial: Cossetania
Coleccio: Notes De Color
Idioma: Català
Numero de pàgines: 144
Clasificació: Avançat

(I Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall 2008)

Sinopsi:
Hi ha moltes històries de pirates. Moltes històries de pirates del Carib, oblidant sempre uns pirates molt més coneguts pels nostres avantpassats. Els barbarescos. Els pirates musulmans que, al segle XVII, assolaven el llevant de la península, en atacs fugaços per tornar ràpidament als seus refugis del nord d’Àfrica. Aquest llibre d’aventures tracta d’aquests pirates. La historia d’un jove forçat a ser pirata, un llibre que intenta ser fidel a com era la vida a bord d’un d’aquests vaixells portadors de mort i desgracia. Aquest relat intenta explicar, de la mateixa manera, els mètodes salvatges que utilitzaven en els seus assalts i la manca d’escrúpols d’aquests homes que cometien els seus delictes sota la cobertura de l’ample mar on no hi ha testimonis. Una època on no era estrany veure una bandera negra a l’horitzó, una bandera que signifi cava la mort o ser venut com esclau a un mahometà. No cal anar gaire lluny per trobar encara encantadors pobles marítims amb vells canons rovellats que apunten al buit mar blau. Vigies silenciosos de temps passats, la funció dels quals era fer fugir aquests temibles pirates que saquejaven les nostres costes per robar, matar i segrestar les pubilles. Aquesta és una novel·la de pirates, abordatges, violència i aventures on el marc són les terres banyades per la nostra vella mar Mediterrània.

Biografia:
David Gomariz (Barcelona, 1975) treballa a l’administració de Justícia, feina que combina amb la publicació d’articles i la pràctica de l’esgrima, tant en la vessant esportiva com l’escènica. Col·labora habitualment al butlletí semestral Som el SAM. Aficionat de la història, està especialment interessat en el segle XVII així com la Grècia clàssica. Gran admirador de l’obra d’Alexandre Dumas i Arturo Pérez-Reverte, creu en el rellançament del maltractat gènere d’aventures per captivar les noves generacions de lectors, així com a tots aquells que gaudeixen somiant amb altres èpoques.

Moros en la costa
Autor: David Gomariz Tocino
EAN: 9788497914819
Editorial: Cossetania
Colección: Notes De Color
Idioma: Catalán
Numero de páginas: 144
Clasificación: avanzado

(I Premio de Narrativa Marítima Villa de Cambrils Josep Lluís Savall 2008)

Sinopsis:
Hay muchas historias de piratas. Muchas historias de piratas del Caribe, olvidando siempre a unos piratas mucho más conocidos por nuestros antepasados. Los berberiscos. Los piratas musulmanes que, en el siglo XVII, asolaban el levante de la península, en ataques fugaces para volver rápidamente a sus refugios del norte de África. Este libro de aventuras trata de estos piratas. La historia de un joven forzado a ser pirata, un libro que intenta ser fiel a cómo era la vida a bordo de uno de estos barcos portadores de muerte y desgracia. Este relato intenta explicar, de la misma manera, los métodos salvajes que utilizaban en sus asaltos y la falta de escrúpulos de estos hombres que cometían sus delitos bajo la cobertura del ancho mar donde no hay testigos. Una época donde no era extraño ver una bandera negra al horizonte, una bandera que significava la muerte o ser vendido como esclavo a un mahometano. No hay que ir muy lejos para encontrar todavía encantadores pueblos marítimos con viejos cañones oxidados que apuntan en el vacío mar azul. Vigías silenciosos de tiempos pasados, cuya función era hacer huir a estos temibles piratas que saqueaban nuestras costas para robar, matar y secuestrar a las doncellas. Ésta es una novela de piratas, abordajes, violencia y aventuras donde el marco son las tierras bañadas por nuestro viejo mar Mediterráneo.

Biografía:
David Gomariz (Barcelona, 1975) trabaja a la administración de Justicia, trabajo que combina con la publicación de artículos y la práctica de la esgrima, tanto en la vertiente deportiva como la escénica. Colabora habitualmente en el boletín semestral Somos el SAM. Aficionado de la historia, está especialmente interesado en el siglo XVII así como la Grecia clásica. Gran admirador de la obra de Alexandre Dumas y Arturo Pérez-Reverte, cree en el relanzamiento del maltratado género de aventuras para cautivar las nuevas generaciones de lectores, así como a todos aquéllos que disfrutan soñando con otras épocas.

Responder